در داخل این بنا فرش های دست بافت ایرانی اصیل به چشم می خورد که بسیار گران قیمت و معروف هستند. اما استفاده از این نوع مخزن ها و آکواریوم ها می تواند مزیت های غیر قابل انکاری داشته باشد، این آکواریم ها در دسته ی حواس پرتی های مثبت قرار دارند، چرا که طبق تحقیقاتی روانشناسی که در این زمینه شده است، وقتی چشم به سمت موضوع و لوازمی که درایجاد حواس پرتی می کنند، چرخیده شود، مغز در گیر آن موضوع خواهد شد و این خود باعث ایجاد یه وقفه و استراحت هر چند کوتاه برای مغز و ایجاد تمرکز خواهد شد و این موضوع در نهایت باعث ایجاد احساس آرامش و دور شدن و گذشتن از افکار منفی در مراجعه کنندگان می شود.
با توجه به این که اتاق انتظار مکانی می باشد که بیمار ممکن است، زمان زیادی را درآن وقت بگذراند، پس باید برای راحتی بیمارشرایط سرگرمی و آرامش او را فراهم نمایید، زیرا اگر به خوبی و با درایت طراحی نشود، ممکن است، در بیمار ایجاد تشویش و نگرانی کند. اتاقی را که به عنوان اتاق درمان یا همان اتاق پزشک انتخاب می کنید، باید سعی شود، اتاقی باشد که پنجره و نور طبیعی داشته باشد، هم چنین باید تهویه مناسب نیز داشته باشد. فضای پر نور در مطب آرامش بخش نیست و غالبا با استرس همراه است. برای این کار خیلی جذاب و قابل قبول نمی باشند، اما در بین این رنگ ها یک استثنا داریم و آن استفاده از رنگ قهوه ای در دکوراسیون و طراحی داخلی مطب می باشد. حال می گوییم این رنگ یک رنگ عالی برای استفاده در طراحی داخلی مطب می باشد، چرا که رنگ های قرمز و زرد در یک رابطه ی متقابل سردی رنگ مشکی را از بین می برند و از طرفی رنگ مشکی هم از قدرت انرژیک رنگ های زرد و قرمز کاهش می دهد و این چنین می شود که رنگ قهوه ای یک رنگ مطلوبی از ترکیب این سه رنگ به وجود می آید.
در ارتباط با طراحی داخلی مطب روانشناسی به صورت تیتروار چه نکاتی را باید توجه و دقت نمود؟ از جمله نکات دیگر در رابطه با طراحی داخلی مطب روانشناسی نورپردازی می باشد که در طراحی دکوراسیون مطب روانشناس بایستی به آن دقت نمود و از نورهای نقطه ای و ملایم بهره برد. حتی اگر ساختمان مطب بازسازی شده باشد، نیز باید این نکات را مد نظر قرار داد، یعنی اگر نور پردازی ساختمان مطب به صورت مصنوعی نیز باشد، باز هم نباید به بیمار به صورت مستقیم نور تابیده شود، نورپردازی باید به گونه ای انجام شود که در همه جای مطب روشنایی مطلوب ایجاد شود و در عین حال هیچ نقطه ای ببش از حد تاریکی و یا روشنایی نداشته باشد.
مثلا اگر فضای ما ترکیبی از دو رنگ سفید و سبز کمرنگ است، رنگ لباس پزشک می تواند سبز پر رنگ و یا حتی قرمز باشد. برخلاف بنفش روشن که رنگی آرام بخش می باشد، رنگ تیره ی ان که تقریبا ترکیبی از بنفش با رنگ مشکی نی باشد، همان احساس سردی و افسردگی را که رنگ مشکی القا می کند، این رنگ نیز در بیمار و مراجعه کننده ایجاد می کند. انتخاب رنگ برای طراحی دکوراسیون داخلی مطب چشم پزشکی از اهمیت زیادی برخوردار است و بهتر است شما از رنگی مشابه برای طراحی داخلی اتاق انتظار و اتاق پزشک استفاده کنید تا بیماران قبل از ورود به اتاق پزشک با رنگ آن آشنا باشند و با فضای محیط درمان راحت تر کنار آیند همچنین در صورت تمایل می توانید رنگ اتاق انتظار را تیره را از اتاق درمان در نظر بگیرید. گر شما یک طراح دکوراسیون هستید، برای دیزاین و چیدمان چنین فضایی لازمست شخصا سری به این مطب پزشک با تخصص مشابه پروژه خود بزنید و از نزدیک با رفتارها و الگوهای رفتاری بیماران، نیازمندی های آنان و مشکلات یک طراحی ساده و غیر اختصاصی برای ایشان آشنا شوید.
امروزه مراجعه به دفتر مشاوره و دریافت راهنمایی برای مراحل گوناگون زندگی و هم چنین حل معضلات و مشکلات پر دردسر و دشوار زندگی تقریبا امری عادی و ضروری گردیده است. به عنوان مثال بهره گیری از رنگ سبز در طراحی اتاق مشاوره بسیار مفید می باشد، زیرا که موجب کاهش استرس، ترس و اضطراب می شود و برای همین است که در اتاق های عمل نیز از رنگ سبز استفاده می گردد. بر عکس این قضیه هم اتفاق افتاده که گاهی اوقات داخل فضایی رفته اید، اما احساس نامطلوب و نا خوشایندی در شما شکل گرفته است و در فکر و نظرتان این تصور به وجود آمده که اتاق و فرم آرایش آن خیلی دلگیر و سرد می باشد.
این قسمت شامل فضاهایی همچون اتاق پزشک، اتاقهای درمان، اتاق استرلیزاسیون (CSR) و… اما آیا میدانید برای داشتن یک مطب دندانپزشکی استاندارد به چه فضاهایی نیاز دارید؟ اما به طور کلی برای انجام دکوراسیون فضاهایی که به عنوان فضای درمانی شناخته می شوند یکسری اصول و قوانین وجود دارد که باید رعایت شوند . طراحی دقیق و مناسب، ابزاری است که میتواند ارتباط بسیار خوبی بین بیمار و پزشک و کادر درمانی برقرار کند. گروه معماری بام، سابقه و تجربیات درخشانی در ارتباط با دکوراسیون داخلی مطب دارد و قادر است، رویاهای شما را در رسیدن به طراحی داخلی مطب روانشناسی به حقیقت برساند. دفتر طراحی و معماری شیپ با سال ها تجربه در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی امروز توانسته است با جدیدترین متدهای روز جهان خاص ترین طرح ها را برای شما به تصویر بکشد. رعایت نکاتی که در مقاله ی طراحی داخلی مطب روانشناسی گفتیم، می تواند برای ایجاد یک محیط مطلوب برای بیمار بسیار مثمر ثمر باشد، اما صرف این نکات به تنهایی نمی تواند شما را به آن چه که مد نظر دارید، برساند، در این رابطه کمک گرفتن از متخصصین در زمینه ی دکوراسیون می تواند بسیار مثمرثمر باشد که برای رسیدن به این خواسته از گروه معماری بام که بهترین گروه در ارتباط با طراحی داخلی مطب روانشناسی می باشد، نام می برییم.
کلینیک های زیبایی، پوست و مو اغلب به شکل یکپارچه طراحی می شوند اما گاهی مرکزی به شکل خاص روی یک مورد از آنها به شکل تخصصی کار می کند. بعضی از افراد هم دوست دارند، در دکوراسیون داخلی مطب پوست و مو ، فضاشون از وسایل و دکورهای شخصی تری استفاده کنند. در انتخاب رنگ مبلمان مطب رعایت این نکته ضروری می باشد که رنگ مبلمان علاوه بر این که باید آرامش بخش باشد، باید با بقیه ی وسایل کاربردی و رنگ های استفاده شده در مطب هم خوانی و هماهنگی داشته باشد. یکی از دیگر نکاتی که باید به آن توجه کنیم، نوع مبلمان انتخابی ما می باشد، آن چه که واضح است، این است که استفاده از میز و مبلمان و صندلی های تزیینی، نمی تواند گزینه ی مناسبی برای مطب و اتاق دکتر باشد، شخص مراجعه کننده و بیمار باید از نشستن مدت زمان هرچند کوتاه و یا طولانی بر روی مبلمان مطب و یا صندلی ها احساس راحتی کند و بتواند خیلی راحت با پزشک گفتگو کند.
در این ارتباط گروه معماری بام بهترین گزینه برای ایجاد نور پردازی بی نظیر در طراحی داخلی مطب روانشناسی می باشد. شاید شما بخواهید درخصوص ارتباط میان رنگ و حالات روحی، تحقیق بیشتری کنید و بیشتر بدانید؛ برای مثال، مطالعات ثابت کرده است که رنگ آبی یا فیروزه ای، اگر به عنوان رنگ اصلی و غالب در اتاق به کار رود می تواند اثر آرامش بخشی داشته باشد؛ زیرا باعث کاهش فشار خون می شود؛ از سوی دیگر، رنگ آبی تیره یا جوهری به تنهایی، اثر عکس دارد. در انتخاب این تخت باید توجه کنید که این تخت علاوه بر راحتی باید با دکوراسیون داخل اتاق نیزهماهنگ باشد، هم چنین مکانی که برای این تخت در نظر گرفته می شود، باید در قسمتی باشد که زیاد در تیررس نگاه طراح داخلی مطب دندانپزشکی بیمار قرار نگیرد. زمانی که شخصی در معرض رنج کشیدن و ناراحتی از موضوعی می باشد و سپس داخل جایی به هم ریخته و نامنظم و مملو از رنگ های تند می گردد، به طور قطع حال و روزش بدتر می شود و چه بسا قادر نباشد مشکل و مسئله ی خود را به طور صحیح و درست مطرح نماید و راه حلی پیدا نماید. رنگ سالن انتظار به چه صورت باید باشد؟
بهتر است رنگهای اتاق مطب و سالن مطب زنان مشابه باشد تا بیمار قبل از وارد شدن به اتاق آشنایی نسبی با فضا پیدا کرده باشد. مطب زنان و زایمان نیز از این دست است. یکی از آن ها مطب زنان و زایمان است. برای کسانی که هر مدل نگرانی در مورد دقیقا چه جایی و همینطور هدایت در گزینه چگونگی به کار گیری از طراح داخلی مطب دندانپزشکی ، شما ممکن است می توانید کلیدی ما در ورقه وب تماس بگیرید. ایده ی جذابی که میتوان برای این مسئله بیان کرد این است که دکوراسیون داخلی را بر اساس علاقه مندی ها و سرگرمی های مورد علاقه پزشک و سازگار با روحیات او طراحی کرد .
استفاده از لوازمی که باعث حواس پرتی مثبت در بیمار و یا مراجعه کننده می شود، برای طراحی مطب خوب است. شاید بتوان سختگیرترین و دقیقترین افراد را در امر زیبایی کسانی دانست که به کلیینیکهای زیبایی مراجعه میکنند؛ از این رو شما باید کلینیک زیبایی خود را طوری طراحی کنید که بی نقص باشد و بتواند نظر مثبت مراجعه کنندگان شما را حاصل شود. نوع طراحی دکوراسیون کلینیک زیبایی حتی در تعداد مراجعه کنندگان نیز تاثیر دارد. همان طور که در بالا نیز اشاره شد، یکی از نکات مهم رعایت هماهنگی رنگ اتاق درمان با سالن انتظار می باشد که گفتیم، برای کم کردن استرس بیمار بسیار تاثیرگذار می باشد. در مورد انتخاب رنگ برای طراحی دکوراسیون داخلی به صورت تفصیل در بالا برای شما گفتیم.