کاهش ۴٠ درصدی تولید محصول انجیر در بردسکن
انتشار: مرداد 24، 1401
بروزرسانی: 04 تیر 1404

کاهش ۴٠ درصدی تولید محصول انجیر در بردسکن

وی اظهارداشت: سال گذشته به طور میانگین از هر هکتار ۳ هزار کیلو گرم محصول انجیر برداشت می شد که متاسفانه امسال این رقم به هزار و ۸۰۰ کیلو گرم کاهش پیدا کرده است و پیش بینی تولید ۳۲۴ تن می باشد که با احتساب قیمت هر کیلو گرم ۱۵ هزار تومان ۴ میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان در آمد اقتصادی انجیرکاران می باشد.

\xa0مدیر جهادکشاورزی بردسکن گفت: شهرستان بردسکن قطب تولید محصول انجیر در خراسان رضوی و در کشور منحصر به فرد است که براثر سرمازدگی سال گذشته و گرمای بیش از حد هوا و خاموشی چاه موتور های کشاورزی تولید این محصول را در بردسکن نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش داد.

\xa0علیرضا مهمیز عنوان کرد: سطح زیرکشت باغات انجیر بردسکن ۲۰۰ هکتار است که ازاین میزان ۱۸۰ هکتار آن بارور است.


مدیر جهادکشاورزی بردسکن ارقام مهم انجیر را سبزه، زرد پیازی، سیاه و سرخ بیان کرد و گفت: رقم تجاری مرغوب انجیر سبزه است که ۶۰ درصد به صورت تازه خوری و ۴۰ درصد به صورت خشکبار مصرف می شود.

مهمیز گفت: سایبان در باغات، صنایع تبدیلی و فرآوری، پایین بودن قیمت نسبت به هزینه ها، تنش آبی و خاموشی چاه موتور های کشاورزی، بسته بندی و بازاریابی مناسب برای صادرات و بیمه از مشکلات این محصول در امر تولید است.\xa0



منبع: https://www.yjc.news/fa/news/8212884/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%DB%B4%D9%A0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D9%86

وی با بیان اینکه برداشت محصول انجیر از نیمه مردادماه شروع می شود گفت: برداشت انجیر تا زمانی که در پاییز درختان دچار سرمازدگی شوند ادامه دارد.\xa0

وی اشتغال زایی در محصول انجیر را در هر هکتار ۱۲۰ نفر روز اعلام کرد و گفت: ۲ هزار و ۱۶۰ نفر روز اشتغال زایی دارد.