به روز شدن شناسایی تقلبات و سموم مواد غذایی/ کنترل میزان سموم غذا سبب کاهش بیماری
انتشار: آبان 08، 1401
بروزرسانی: 10 اردیبهشت 1404

به روز شدن شناسایی تقلبات و سموم مواد غذایی/ کنترل میزان سموم غذا سبب کاهش بیماری

او گفت: تکنولوژی های جدید شناسایی تقلبات توسط شرکت های دانش بنیان تولید شده اند و شرکت های مختلف در این خصوص فعالیت می کنند.

او افزود: در حال حاضر تنها وظیفه ما تامین غذا نیست؛ بلکه تامین مواد غذایی با کیفیت، سالم و عاری از تقلبات است. از جمله برنامه های ما توسعه\xa0 تکنولوژی ها در خصوص شناسایی تقلبات و سموم است.

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

او گفت: ارزیابی خطر سموم و تقلبات مواد غذایی از جمله دیگر\xa0 برنامه های ما است که بر اساس تفاهم نامه ای که بین سازمان های ذی ربط به امضا رسیده و\xa0 این برنامه شانزده ساله آغاز شده است.

او گفت: بر اساس برنامه ۱۶ ساله که فاز سوم به تازگی شروع شده است، برنامه ای بین وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معاونت علمی تعریف شده است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان بخش R and D\xa0 سازمان غذا و دارو شناخته شده است.



منبع: https://www.yjc.news/fa/news/8264041/%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D9%85%D9%88%D9%85-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%85%D9%88%D9%85-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%B3%D8%A8%D8%A8-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C

حسن یزدان پرست\xa0 گفت: یکی از اهداف برنامه\xa0 به روز کردن شناسایی تقلبات و سموم مواد غذایی و نزدیک کردن آن به روش های روز دنیا که هرچند روش های خوبی در ایران وجود دارند؛ ارتقای فرهنگ غذا در بین مردم است.


به گفته وی اگر میزان سموم در مواد غذایی کنترل شود، کمک زیادی می کند تا میزان بیماری های ناشی از مواد غذایی کاهش پیدا کند. به همین دلیل سازمان های بین المللی مانند سازمان جهانی بهداشت و فائو برنامه های متنوعی برای مدیریت سموم دارند.