افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون
انتشار: شهریور 21، 1401
بروزرسانی: 31 فروردین 1404

افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون

مدیر عامل شرکت فراز گستر ادامه داد: کنجاله زیتون به علت دارا بودن رطوبت پایین ماندگاری بالایی دارد و می تواند جایگزین ذرت، جو و یونجه در جیره غذایی دام شود و با توجه به خوش خوراک بودن غذای لذت بخشی برای دام و طیور است.

جلال علی آبادی کارشناس ارشد تغذیه گفت: کنجاله زیتون انرژی و فیبر ارزان قیمت را در خوراک دام فراهم می کند و از این رو برای بهبود کیفیت چربی در محصولات دامی استفاده میشود.

علی آبادی بیان کرد: قیمت مناسب، ارزش غذایی بالا و ماندگاری طولانی برگ برنده استفاده از کنجاله زیتون در خوراک دام است.

او افزود: کنجاله زیتون را در جیره غذایی دام به میزان ۳۰ تا ۵۰ درصد در دام های شیری و گوشتی می توان استفاده کرد که باعث بهبود کیفیت چربی شیر میشود.

افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون



منبع: https://www.yjc.news/fa/news/8236996/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%86%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86