آش ماست، غذای محلی مردم غرب خراسان
انتشار: آذر 21، 1401
بروزرسانی: 31 فروردین 1404

آش ماست، غذای محلی مردم غرب خراسان

نعنا ۵۰ گرم

رشته ۲۰۰ گرم

تهیه و مصرف آش ماست در سبزوار به فصل و موقعیت خاصی از سال اختصاص ندارد و از آنجایی که مواد اولیه آن، نظیر سبزی، ماست و رشته، تقریبا همیشه دردسترس است، تهیه این غذا نیز در تمام ایام سال برای علاقه مندان میسر است.

روش تهیه آش ماستی سبزوار به شرح زیر است:

\xa0انرژی کل: ۱۲۵۰ کیلو کالری



منبع: https://www.yjc.news/fa/news/8306051/%D8%A2%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%BA%D8%B1%D8%A8-%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86نمک و فلفل به \u200fمیزان لازم

اسفناج یا برگ چغندر ۵۰۰ گرم

این آش به \u200fصورت سرد سرو می \u200fشود و معمولا کنار آن، سر سفره، کوکوسبزی هم گذاشته می شود.

سپس رشته را به آن اضافه کنید.

آش ماست سبزوار از آن دسته غذاهاست که در مناسبت های مذهبی به عنوان یک غذای نذری هم طبخ و توزیع می شود.

تره ۱۵۰ گرم

بعد از آن که رشته نرم شد، تره و نعنا تازه را داخل مخلوط کن بریزید و برای آن که بهتر مخلوط شود چند قاشق ماست اضافه کنید.

ماست پُرچرب ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:


سپس مخلوط سبزی و ماست را به آش اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در همین لحظه شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.

مواد لازم برای آشپزی برای ۴ تا ۶ نفر:

اسفناج خرد کرده را با مقداری آب جوش نیم\u200f پز کنید.